Bed and Breakfast

Kretsloppshusets B&B på Allsta Eko Gård

Boka rum i vårt nybyggda Kretsloppshus. Vi har två enkelrum och två dubbelrum, alla med gemensam dusch och toalett. Vårt pris för boendet är 700 kronor per person och dygn inklusive frukost, lakan, handduk och gratis wifi. Senaste tid för bokning är 20.00.

Avbokning av rum ska göras minst två dygn innan bokningsdagen. Vid senare avbokning debiteras den första natten!

Vår frukost, som ingår i priset, består alltid av Ekologiska råvaror så långt det är möjligt. I första hand väljer vi egenproducerade råvaror från gården såsom bären till juicen, ägg och grönsaker. Hembakat bröd ingår också alltid i frukosten. Om du vill kan du välja vår otroligt populära gröt frukost.

Vår gård har en helt rökfri miljö. Vi tar inte emot några husdjur i kaféet eller på rummen. Alla våra toaletter är urinseparerande och urinen återförs senare till kretsloppet. Det ställer krav på att alla våra gäster sitter ner och kissar för att hålla en ren och trivsam miljö!

Vi hoppas att ni ska trivas på vår gård som är en levande gård med grönsaksodlingar, höns, bin samt en huskatt. Vi har också ett kafé där man kan beställa lunch och middagar (boendegäster kan alltid beställa lunch eller middag men vi behöver veta det minst några timmar innan). Eftersom vi har eget kafé och matservering ser vi helst att gästerna inte har med egen mat och dryck!

Boka via telefon: 073 – 405 20 95

Boka via e-post: info@allstagard.se

Boka via booking.com: Klicka här

Dubbelrum Hjälta
Enelrum Geresta
Enkelrum Sundsta
Toalett och dusch
Dusch
Detaljer av ramverkstimringen
Kaféet sett uppifrån
Dukat för middag
Del av gårdsbutiken
Balkongen