Byggnationer

Gamla mangårdsbyggnaden från senare delen av 1800-talet.

När man har en fastighet som vår, med många gamla jättestora byggnader, blir det alltid en massa byggprojekt. Det känns som om vi river, bygger om och bygger nytt hela tiden.
Ibland är det kul och ibland fruktansvärt tungt, roligare bygga nytt än att riva, helt klart.

I menyn under den här sidan finns sidor med de olika byggprojekten så kan man välja att titta på det man är intresserad av. Vi är bara två glada amatörer som håller på så har du tips, råd eller idéer så är du välkommen att skriva till mejladressen nedan i sidfoten.

Gamla mangårdbyggnaden (på bild till höger) är från senare delen av 1800-talet. Invändigt kan man se att huset timrats om och kanske har det haft ett tidigare liv någon annanstans innan det revs och flyttades hit. En spännande tanke! Huset är i relativt gott skick med väldigt fin yttre patina. Invändigt har det inte gjorts något på minst 50 år, på gott och ont. Bra originalskick men mycket jobb. Huset är klart intressant om någon vill starta en ”bygghytta” för att åtminstonde fixa iordning grunden.

Under odlingssäsongen tar vi ibland emot WWOOF-are och vi tar också jättegärna emot bygghjälp av alla de slag (mot kost och logi).